Χόντσον: «Δεν πρόκειται να κάτσω σπίτι, όταν με καλέσουν θα επιστρέψω για δουλειά»

Κώστας Τόπας
Δεν πρόκειται να κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού του, ο Ρόι Χόντσον καθώς όπως ανέφερε και ο ίδιος όταν οι ομάδες επιστρέψουν στις προπονήσεις θα βρίσκεται κι αυτός εκεί για να καθοδηγήσει την Κρίσταλ Πάλας.

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, πως θα απαγορευτεί η μετακίνηση στους πολίτες άνω των 70 ετών, επηρέαζε τον έμπειρο κόουτς και τον ανάγκαζε να κάτσει σπίτι του, ώστε να προφυλαχθεί από τον κορονοϊό.

Ωστόο, η συγκεκριμένη πρόταση δεν βρήκε σύμφωνο τον 72χρονο τεχνικό της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόνσον ο οποίος τόνισε πως η ηλικία είναι απλά ένα αριθμός...

«Δεν ανησυχώ καθόλου. Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Η ηλικία δεν πρέπει να συνδέεται με τη φυσική κατάσταση, την υγεία ή την ικανότητα να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν με καλέσουν να επιστρέψω στη δουλειά, θα χαρώ να επιστρέψω στη θέση μου».

Οσο για την ελευθερία που έχουν δώσει σε ποδοσφαιριστές άλλες ομάδες να μην αγωνιστούν αν δεν θέλουν: «Αυτό είναι ένα θέμα που θα εξαρτηθεί από άτομο σε άτομο και τελικά η απόφαση θα ληφθεί από το σύλλογο. Αλλά θα ήμουν πολύ έκπληκτος, γνωρίζοντας τόσο την Κρίσταλ Πάλας όσο και τον πρόεδρο Στιβ Πάρις, αν δεν υπήρχε κατανόηση για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται και λέει: «Κοιτάξτε, έχω σοβαρές αμφιβολίες και δεν θα ήθελα να παίξω».