Κορονοϊός – Προπονητής Νόριτς: «Τέλος στην Premier League, αν είναι να κινδυνεύσουν ζωές»

Κορονοϊός – Προπονητής Νόριτς: «Τέλος στην Premier League, αν είναι να κινδυνεύσουν ζωές»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Προπονητής Νόριτς: «Τέλος στην Premier League, αν είναι να κινδυνεύσουν ζωές»

bet365

Ο προπονητής της ουραγού Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν της Premier League, αλλά μόνο αν δεν τεθεί σε κίνδυνο ούτε μια ζωή.

Δεδομένη είναι η επιθυμία των συλλόγων της Premier League να ολοκληρωθεί η σεζόν στα γήπεδα. Όπως δεδομένες, όμως, είναι οι αμφιβολίες για την επανέναρξη, στην σκιά της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ουραγός Νόριτς απέχει έξι βαθμούς από τις θέσεις παραμονής και, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν, χρειάζεται ένα μικρό βαθμό για να γλιτώσει τον υποβιβασμό, ενώ στο Κύπελλο έχει φτάσει αισίως μέχρι τα προημιτελικά.

Ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε θέλει η ομάδα του να παλέψει στις δύο διοργανώσεις εντός γηπέδου, αλλά μόνο εφόσον δεν τεθεί σε κίνδυνο ούτε μια ζωή, αφού ο ιός Covid-19 ήρθε εδώ, δυστυχώς, για να μείνει.

«Η γενική μου ιδέα είναι ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να τελειώσουμε την σεζόν. Αλλά αν μπορούμε να σώσουμε έστω μια ζωή με το να μην τελειώσει η σεζόν, τότε πρέπει να το κάνουμε» υποστήριξε στο δίκτυο «Sky Sports» ο Γερμανός τεχνικός, προσθέτοντας πως «όλα τα χρήματα, όλες οι καλές συμπεριφορές, όλα τα θέματα αξιοπιστίας δεν έχουν καμία σημασία, όταν υπάρχει η ζωή των ανθρώπων».

Κατά την άποψη του 43χρονου Φάλκε, «αν ολοκληρώσουμε την σεζόν και βάλουμε σε κίνδυνο έστω και μια ανθρώπινη ζωή, τότε δεν πρέπει να το κάνουμε. Να κάνουμε τα πάντα για να ολοκληρώσουμε την σεζόν, αλλά χωρίς να ρισκάρουμε την υγεία ή τις ζωές ανθρώπων».

Αναφερόμενος στην Λίβερπουλ του συμπατριώτη του Γιούργκεν Κλοπ, επισήμανε ότι «για την σπουδαία δουλειά που έκανε, αξίζει να έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο. Και εμείς αξίζουμε να δουλέψουμε για το μικρό μας θαύμα και να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Θα παίξουμε κόντρα σε όλους τους ανταγωνιστές μας και έχουμε εντός έδρας παιχνίδια. Το αξίζουμε αυτό, όπως και την ευκαιρία μας να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα