Έβερτον: Η εταιρεία κάνναβης του Τάισον υποψήφιος χορηγός στη νέα φανέλα της

Gazzetta team
Κοντά σε συμφωνία με την Swissx, την εταιρεία κάνναβης στην οποία ενεργοποιείται ο Μάικ Τάισον, βρίσκεται η Έβερτον για να φέρει τη φίρμα της στη φανέλα της επόμενης περιόδου.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προς αλλαγή κεντρικού χορηγού και στο να γίνει η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που θα ανοίξει την πόρτα της στην εταιρεία κάνναβης της Swissx κινείται η Έβερτον.

Η αναπτυσσόμενη εταιρεία του ελληνικής καταγωγής, Άλκη Ντέιβιντ και στην οποία ενεργοποιείται επιχειρηματικά ο διάσημος μποξέρ, Μάικ Τάισον, έχει ξεκινήσει επαφές με τα Ζαχαρωτά για να μπει το όνομά της ως χορηγός στη φανέλα της ερχόμενης σεζόν.

Σε δηλώσεις του, ο Ντέιβιντ επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Μπλε του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς και ότι η εν λόγω συνεργασία αφορά το μπροστινό μέρος της φανέλας, όπερ και σημαίνει ότι θα έχει κεντρικό ρόλο στις χορηγικές συμφωνίες του συλλόγου τα επόμενα χρόνια.

Η νέα απόπειρα της Swissx να εμπλακεί στα ποδοσφαιρικά πράγματα έρχεται λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της πρότασης στην Μπαρτσελόνα να φέρει το όνομα της φίρμας στο «Καμπ Νόου».