Κορονοϊός: Ο Νέβιλ παραχωρεί το ξενοδοχείο του στο ιατρικό προσωπικό και αποζημιώνει κάθε εργαζόμενο (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Νέβιλ παραχωρεί το ξενοδοχείο του στο ιατρικό προσωπικό και αποζημιώνει κάθε εργαζόμενο (vid)

bet365

Αξιέπαινη κίνηση από τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι παραχωρεί το ξενοδοχείο του στο αγγλικό ιατρικό προσωπικό, δίχως να επηρεαστούν στο ελάχιστο οι πληρωμές όλων των υπαλλήλων.

Κοινωνικές δράσεις σαν κι αυτή του Γκάρι Νέβιλ μπορούν πράγματι να αλλάξουν τον κόσμο, όπως τουλάχιστον έχει διαμορφωθεί υπό την κρίση του ιού Covid-19.

Ο παλαίμαχος Βρετανός μπακ, εκτός από τηλεσχολιαστής, είναι συνιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων και εν μέσω της κρίσιμης κατάστασης στην Αγγλία και σε όλη την Ευρώπη λόγω του κορονοϊού, ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει τη λειτουργία τους σε χώρους παραμονής του ιατρικού προσωπικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας, που παλεύει καθημερινά με εκατοντάδες κρούσματα.

Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε ότι κανένα στέλεχος των ξενοδοχείων δεν θα υποστεί μείωση μισθών, λαμβάνοντας κανονικά την αμοιβή του για το διάστημα που δεν θα λειτουργήσουν.

Η σπουδαία πρωτοβουλία του Νέβιλ ακολουθεί τα χνάρια της αντίστοιχης που έλαβε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, διαθέτοντας το ξενοδοχείο της Τσέλσι στον εθνικό ιατρικό φορέα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα