Ο Τζόσουα Κινγκ έχει όνειρο να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
O Tζόσουα Κινγκ έχει όνειρο να παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μόνο που αυτό το όνειρο δεν πραγματοποιήθηκε ούτε τώρα...

Το 2008 ο Κινγκ πηγαίνει από την Νορβηγία στην Αγγλία για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το 2009 ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα αλλά δεν μπορεί να βρει το ρόλο του.

Ετσι, ο τότε νεαρός στράικερ πηγαίινει δανεικός σε αρκετές ομάδες. Πρέστον, Γκλάντμπαχ, Χαλ, Μπλάκμπερν... Η τελευταία, το 2013 τον κάνει δικό της και το 2015 έρχεται να τον αποκτήσει η Μπόρνμουθ. Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες ήταν να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, προχώρησε η περίπτωση του Ιγκάλο.

Ο ίδιος είδε το όνειρό του να γκρεμίζεται ξανά. Και γι' αυτό το όνειρο μίλησε, χωρίς να ξέρει το λόγο που δεν υλοποιήθηκε ούτε τώρα.

«Πρέπει να προσέχω τι λέω. Είχα πίστη στο ότι θα γινόταν (σ.σ. εννοεί ότι θα παίξει στην πρώτη ομάδα), ήταν αρκετά ευαίσθητο για μένα να σκέφτομαι ότι μετακόμισα στην Αγγλία στα 16 μου για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να παίξω εκεί πηγαίνοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν συνέβη κι έτσι πήρα την απόφαση να φύγω. Όταν ακούς ότι το όνομά του συνδέεται και πάλι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έρχεται μια προσφορά, τότε τα αισθήματα που είχες ως 16χρονος επιστρέφουν.

Όμως γιατί δεν συνέβη δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο 28χρονος.