Μπεργκβάιν: «Είδα την μπάλα να μπαίνει και σχεδόν έκλαψα»

Gazzetta team
Ο Ολλανδός επιθετικός δεν θα ξεχάσει ποτέ το ντεμπούτο του με την Τότεναμ, το οποίο συνοδεύτηκε με εξαιρετικό γκολ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αν είσαι ποδοσφαιριστής, πως προσδιορίζεις το «ονειρεμένο ντεμπούτο»; Πιθανότατα, όπως αυτό που βίωσε ο Στίβεν Μπεργκβάιν, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι με την Τότεναμ, άνοιξε με καταπληκτικό γκολ τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του επί της Μάντσεστερ Σίτι (2-0).

«Είναι η απόλυτη συγκίνηση, είναι απίστευτο! Αυτή η αίσθηση... Είναι ένα όνειρο για εμένα, στο ντεμπούτο μου, να σκοράρω κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Είναι απίστευτο» δήλωσε ο Ολλανδός επιθετικός, για τον οποίο τα Σπιρούνια έδωσαν περί τα 32 εκατομμύρια ευρώ στην Αϊντχόφεν.

«Ήταν ένα κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λούκας (σ.σ. Μόουρα), εκείνος μου πάσαρε, μετά η πρώτη μου επαφή ήταν καλή και μπόρεσα να σουτάρω προς την εστία. Είδα την μπάλα να μπαίνει και σχεδόν έκλαψα» πρόσθεσε ο Μπεργκβάιν, επισημαίνοντας για το πρώτο του γκολ με την Τότεναμ ότι «μόλις η μπάλα έφυγε από το πόδι μου, ένιωσα ότι θα έμπαινε. Μετά όλοι οι συμπαίκτες μου πήδηξαν επάνω μου και δεν είχα χρόνο ούτε να κάνω τον πανηγυρισμό μου. Ήταν απίστευτο».