Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ λάνσαρε τα πρώτα διαρκείας δεκαετίας (pic)

Gazzetta team
Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ λάνσαρε τα πρώτα διαρκείας δεκαετίας (pic)

bet365

Επαναστατική ιδέα έκανε πράξη η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, κυκλοφορώντας τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα έχουν ισχύ για δέκα χρόνια και, μάλιστα, από τη χρονιά που ο σύλλογος θα προβιβασθεί στην Premier League.

Καινοτόμος στο πεδίο των εισιτηρίων αναδείχθηκε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που θα κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας... δεκαετίας!

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε το πακέτο εισιτηρίων με τιμή τις 6,4 χιλιάδες λίρες, ποσό που θεωρείται... τίμιο ανά σεζόν για τα αγγλικά δεδομένα και γίνεται ακόμα τιμιότερο από τον ειδικό όρο που έθεσαν οι ιθύνοντες του κλαμπ.

Για να εγγυηθούν ότι οι φίλαθλοι θα πληρώσουν με όφελος να δουν την ομάδα σε υψηλές «πτήσεις», ξεκαθάρισαν ότι η ισχύς των εισιτηρίων θα ενεργοποιηθεί όταν η Σέφιλντ προβιβασθεί στα σαλόνια της Premier League.

Αυτό σημαίνει ότι πχ αν ο σύλλογος πετύχει την άνοδο σε δώδεκα σεζόν, αυτόματα η έναρξη της δεκαετίας θα ξεκινήσει τότε, την πρώτη σεζόν που η ομάδα θα βρίσκεται στην α' κατηγορία.

Μάλιστα, τα προνόμια των οπαδών της Γουένσντεϊ δεν σταματούν εδώ, αφού μετά το πέρας της δεκαετίας, θα κερδίσουν μια πενταετία ακόμα, εντελώς δωρεάν και πάλι σε συνάρτηση με το αν η Σέφιλντ θα παίζει στην Premier.

Προς το παρόν, η ομάδα του Γκάρι Μονκ έχει σκαρφαλώσει εντός των θέσεων που οδηγούν στα play-offs ανόδου (6η), έτσι ο στόχος ενδέχεται να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα