Ρέιντζερς: Αίτημα για VAR στην Σκωτία

Ρέιντζερς: Αίτημα για VAR στην Σκωτία

Gazzetta team
Ρέιντζερς: Αίτημα για VAR στην Σκωτία

bet365

Την ώρα που οι ομάδες της Premier League ψάχνουν τρόπο να απεμπλακούν από την πραγματικότητα του VAR, η Ρέιντζερς ζητάει την εισαγωγή του στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Ο ντόρος για το VAR και την λειτουργικότητα του έχει ξεσπάσει για τα καλά στην Αγγλία και την Premier League τις τελευταίες εβδομάδες, μετά από ακυρωθέντα γκολ σε ακραία οριακές φάσεις, σε σημείο να προμηνύεται... VAR-exit στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ελάχιστα μέτρα βορειότερα η κατάσταση είναι διαφορετική.

Συγκεκριμένα, η Ρέιντζερς είναι αυτή που ζητά την εισαγωγή του VAR στην σκωτσέζικη Premier, μετά τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις που έχουν χρεωθεί σε βάρος της, όπως η αποβολή του Μορέλος στο «Old Firm» κόντρα στην Σέλτικ. Παρά τη νίκη σε αυτό το ματς, οι ιθύνοντες των "διαμαρτυρόμενων" εξέφρασαν την υποστήριξη τους στο VAR και την θετική επίδραση που μπορεί να έχει στο έργο των ρέφερι, μια θεμελιώδη άποψη, η οποία ξεκίνησε ως "Ευαγγέλιο", όμως χάνει σταδιακά την δυναμική της στις τάξεις των αγγλικών συλλόγων.

Έτσι, το ποδόσφαιρο της Σκωτίας μπαίνει στην κατάσταση που βρισκόταν η Premier League δύο χρόνια νωρίτερα, επιζητώντας την τεχνολογική παρέμβαση προς όφελος της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα