Λέστερ - Έβερτον 2-1: Ανατροπή και η τρέλα συνεχίζεται (vid)

Gazzetta team
Το σερί νικών της Λέστερ δεν σταματάει. Οι Αλεπούδες γύρισαν στο 94' το ματς (2-1) με την Έβερτον και στο -8 από την κορυφή πουλάνε τρέλα.

Αυτή η Λέστερ δεν αφήνει την Λίβερπουλ σε πλήρη... ησυχία.

Η ομάδα του πρώην κόκκινου Μπρένταν Ρότζερς δεν έκοψε φόρα ούτε απέναντι στην ζόρικη Έβερτον, γύρισε το ματς με τον MVP Ιχεανάτσο στο 94' και διατήρησε σε μονοψήφια τα επίπεδα διαφοράς των πρωτοπόρων της Premier League.

Οι έτεροι εκπρόσωποι του Λίβερπουλ ήξεραν ότι δεν είχαν περιθώρια για νέες απώλειες, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με τον «καυτό» Ριτσάρλισον στο 23', ο οποίος μέτρησε για πρώτη φορά γκολ σε διαδοχικά ματς από όταν έπαιζε στην Γουότφορντ, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Μάρκο Σίλβα, ομολογουμένως, έπαιζε τα ρέστα του για να παραμείνει τεχνικός των «ζαχαρωτών» κι από την επόμενη εβδομάδα και όλα έδειχναν ότι θα μαζέψει πόντους εμπιστοσύνης μετά από καιρό, αλλά η Λέστερ του... 2016 έκανε την εμφάνιση της στο δεύτερο ημίχρονο και είχε διαφορετική γνώμη.

Οιωνός της σούπερ πρωταθληματικής πορείας παραμένει ο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 στο 68' και σκόραρε για έκτο σερί ματς, κάτι που είχε να συμβεί από την φοβερή επίδοση των 11 συνεχόμενων ματς τον Νοέμβριο του 2015, στην χρονιά των Αλεπούδων. Μάλιστα, αυτό ήταν και το έκτο του τέρμα στα τελευταία ματς με την Έβερτον, δείγμα του «φονιά» που κρύβει μέσα του όταν αντιμετωπίζει τους Μπλε του Μέρσισαϊντ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων θα σταματήσει και η Έβερτον θα κάνει δώρο το +10 στην συμπολίτισσα Λίβερπουλ, ο Κελέτσι Ιχεανάτσο, από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής, σκοράροντας στο 94' μόλις το έκτο νικητήριο γκολ στην ιστορία της Λέστερ στις καθυστερήσεις. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι έχαναν για τέταρτη φορά φέτος δικό τους ματς στο 90+', κάτι που δεν ισοφαρίζεται από καμία άλλη ομάδα και που πιθανόν θα στοιχίσει στον Μάρκο Σίλβα την δουλειά του τις επόμενες μέρες.

Δεύτερη, λοιπόν, η Λέστερ με 32 βαθμούς, σταθερά πάνω από τη Σίτι, ενώ η Έβερτον πλησίασε ακόμα πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, μόλις στο -2 από την 18η Σαουθάμπτον.