Η Τσέλσι Champions League, τι πρέπει να κάνουν Τότεναμ, Αρσεναλ για την 4η θέση!

Gazzetta team
Η Τσέλσι Champions League, τι πρέπει να κάνουν Τότεναμ, Αρσεναλ για την 4η θέση!

bet365

Η Τσέλσι στ' αστέρια και μια στροφή πριν το τέλος μια θέση έμεινε ανοιχτή για δυο ομάδες από το Λονδίνο. Το... τρελό σενάριο που υπάρχει!

Απίθανα πράγματα στην προτελευταία στροφή της Premier League, με την υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ να σβήνει τα όνειρα για σεντόνι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θύμα μιας αδιάφορης ομάδας έπεσε και η Αρσεναλ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μπράιτον εντός έδρας, ενώ η Τότεναμ ηττήθηκε από τη Μπόρνμουθ 1-0 και δε σφράγισε από το μεσημέρι του Σαββάτου την παρουσία της στην τετράδα. Μόνο η Τσέλσι δεν έπεσε θύμα έκπληξης, κέρδισε τη Γουότφορντ 3-0 και την επόμενη σεζόν θα είναι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ετσι, στην τελευταία στροφή τόσο οι Μπλε που θα φιλοξενηθούν από τη Λέστερ όσο και η Γιουνάιτεντ που θα παίξει με την Κάρντιφ εντός θα είναι αδιάφορες!

Αντίθετα, η Τότεναμ είναι στο +3 από την Αρσεναλ και υπάρχει ένα... ακραίο σενάριο για να βγει εκτός τετράδας. Να ηττηθεί εντός έδρας από την Εβερτον, να νικήσουν οι Κανονιέρηδες εκτός τη Μπέρνλι, αλλά και να καλυφθεί η διαφορά των 8 (!) γκολ! Απίθανο; Τρομερά δύσκολο... Βέβαια, υπάρχει... παράθυρο για την Αρσεναλ και τη συμμετοχή της στο Champions League και μιλάμε φυσικά για την κατάκτηση του Europa League!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα