Γκουαρδιόλα: «Είμαι ιδιοφυΐα»

Γκουαρδιόλα: «Είμαι ιδιοφυΐα»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Είμαι ιδιοφυΐα»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Τότεναμ και αναφέρθηκε στην επιλογή του να ξεκινήσει βασικό τον Φιλ Φόντεν.

100% Επιστροφή* χρημάτων ΑΕΚ - Λάρισα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε μετά τον αποκλεισμό της από την Τότεναμ, πήρε τη νίκη στο ματς πρωταθλήματος και παραμένει στην κορυφή της Premier League. Μάλιστα τους τρεις βαθμούς χάρισε ο νεαρός Φιλ Φόντεν ο οποίος σκόραρε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Πεπ ρωτήθηκε για τον μικρό και απάντησε:

Τι σκεφτήκατε και βάλατε τον Φιλ Φόντεν στην 11αδα και πως θα σχολιάζατε την επίδοσή του;
«Ξέρω, είμαι ιδιοφυΐα αφού σκόραρε σήμερα. Πόσο καλός είναι ο προπονητής; Οταν έβαλε όμως τον Ντελφ στο Λονδίνο (σ.σ. στο ματς με τη Τότεναμ) ήταν καταστροφή ε; Μάλλον έτσι δουλεύει το πράγμα...», είπε και πρόσθεσε

«Ο Φιλ είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης, αλλά πρέπει να τον ελέγξουμε και να ξέρουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) τον χρειαστήκαμε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να πρεσάρει ψηλά, είναι ένας που έχει την ποιότητα να πατάει περιοχή, είχε σκοράρει στο Νιούπορτ δύο γκολ, κάθε φορά που παίζει σκοράρει ή έχει τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Η ικανότητά του σε μικρούς χώρους είναι εξαιρετική. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στον Ντάιερ, στον Ντέλε Αλι ή στον Ερικσεν»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα