Έχει και... πιο ντροπιαστική ήττα η Τσέλσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μόλις έναν χρόνο πριν από τη δημιουργία της Premier League, στην άλλοτε πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Τσέλσι είχε υποστεί τη βαρύτερη ήττα πριν από την εξάρα στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αλαβές - Λεβάντε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι «μπλε» του Λονδίνου υπέστησαν τη μεγαλύτερη ήττα τους από καταβολής Premier με το 6-0 των «πολιτών» στο Etihad στην 26η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και αυτό είναι το χειρότερο αποτέλεσμα που έχουν επιδείξει από το 1991.

Τότε, στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, η Τσέλσι είχε επισκεφθεί την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ και πιο συγκεκριμένα την 20η Απρίλη του 1991, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε με διασυρμό για τους Λονδρέζους.

Η αρμάδα του Μπράιαν Κλαφ, με σκόρερ τους Ρόι Κιν (2), Γκάρι Πάρκερ, Ίαν Γοάν, Νάιτζελ Κλαφ και Στιούαρτ Πιρς (2), έφτασε στο τρομερό 7-0 απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Μπόμπι Κάμπελ που δεν είχαν καμία απάντηση και καμία δύναμη να προβάλουν αντίσταση...

Θυμηθείτε εκείνο το ματς: