Μουρίνιο: «Ας έρθει ο Πογκμπά να μου πει ότι θέλει να φύγει»

Μουρίνιο: «Ας έρθει ο Πογκμπά να μου πει ότι θέλει να φύγει»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Ας έρθει ο Πογκμπά να μου πει ότι θέλει να φύγει»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάζεται εκνευρισμένος από τα συνεχόμενα σενάρια που θέλουν τον Πολ Πογκμπά να σχεδιάζει την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε για ακόμα μια φορά για το μέλλον του Πολ Πογκμπά, με τον Special One να τονίζει ότι αν ο Γάλλος μέσος θέλει να φύγει τότε θα πρέπει να έρθει ο ίδιος παίκτης και να του ανακοινώσει την απόφασή του.

Τότεναμ - Λίβερπουλ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

«Αν ο Πογκμπά δεν έρχεται να μου πει ότι θέλει να φύγει, τότε αυτό σημαίνει ότι θέλει να μείνει εδώ. Αν δω τον κύριο Ραϊόλα στην τηλεόραση να λέει ότι ο παίκτης θέλει να φύγει και ότι σχεδιάζει έναν τρόπο για να το κάνει, τότε θα το πιστέψω. Αυτή τη στιγμή είμαι στο σκοτάδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο παίκτες ποτέ δεν ήρθε να μου πει ότι θέλει να αποχωρήσει. Ο Πολ γύρισε από το Παγκόσμιο Κύπελλο μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η Premier League. Είμαστε μαζί τους τελευταίους δύο μήνες. Ποτέ δεν ήρθε να μου πει ότι θέλει να φύγει. Ποτέ», ήταν η θέση του Μουρίνιο για το... σίριαλ με το μέλλον του Πογκμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα