Η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί στενά τον Σεσκ

Γιώργος Κοντογεώργης
Ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει τον τρόπο για να πάρει τον Σεσκ Φάμπρεγας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Τσέλσι είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Ο Καταλανός μέσος κατέκτησε την Premier League το 2015 με την Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Special One, ο οποίος έχει κάθε λόγο να επιθυμεί το reunion στο Old Trafford. Το συμβόλαιο του Σεσκ λήγει σε 1.5 χρόνο και ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία για επέκταση αφού το club τηρεί πολιτική να προτείνει στους παίκτες άνω των 30 ανανέωση για μόλις έναν χρόνο, ενώ ο Φάμπρεγας θέλει για δύο. Το ενθαρρυντικό για τους fans της Τσέλσι είναι ότι τον Νοέμβριο του 2015 ο Αγγλος σέντερ-μπακ, Γκάρι Κέιχιλ, ανανέωσε για τέσσερα χρόνια μόλις μερικές εβδομάδες πριν γίνει 30, οπότε μια ειδική μεταχείριση δεν είναι ένα σενάριο που πρέπει να αποκλειστεί.

Οταν ο Αντόνιο Κόντε πήρε τη δουλειά στο Stamford Bridge, ο Φάμπρεγας φάνηκε να μην έχει μέλλον στην Τσέλσι, όμως οι εμφανίσεις και η ποιότητά του άλλαξαν τη γνώμη του allenatore που τον χρησιμοποίησε τελικά 29 στο πρωτάθλημα φορές στη χρονιά του τίτλου. Ο πρώην άσος της Αρσεναλ έμεινε στον πάγκο αρκετές φορές για να παίξει ο Καντέ και το καλοκαίρι χρειάστηκε να πάρει διαβεβαιώσεις το καλοκαίρι όταν αποκτήθηκε ο Γάλλος μέσος, Τιεμουέ Μπακαγιόκο από την Μονακό. Οι Κόκκινοι Διάβολοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις από τη μέρα που ανέλαβε ο Μουρίνιο, ο οποίος βλέπει τον Σεσκ σαν εναλλακτική για τον Μεσούτ Οζίλ στην καλοκαιρινή λίστα του.