Ράτκλιφ: «Τους μισώ όλους στην Premier League, είναι εχθροί μου»

Ράτκλιφ: «Τους μισώ όλους στην Premier League, είναι εχθροί μου»

Νίκος Κικίδης
Ράτκλιφ: «Τους μισώ όλους στην Premier League, είναι εχθροί μου»

bet365

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αποκάλυψε πως δεν έχει... αγαπημένο αντίπαλο στην Premier League, αν και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Άρσεναλ που έχει χτίσει ο Μικέλ Αρτέτα.

Η εποχή Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχει ξεκινήσει κι επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο να κατέχει το μειοψηφικό πακέτο του συλλόγου και να είναι υπεύθυνος για την ανοικοδόμηση του κλαμπ.

Κι από τη στιγμή που ο Άγγλος δισεκατομμυριούχος έχει βγει «μπροστά» τους τελευταίους μήνες, τα Μέσα στην Αγγλία... διψάνε για δηλώσεις του και ο Ράτκλιφ δεν απογοητεύει.

Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η απάντησή του πάνω στην ερώτηση για το ποιος θα ήθελε να κατακτήσει τη φετινή Premier League, με δεδομένο πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τεθεί από νωρίς εκτός διεκδίκησης.

«Τους μισώ όλους, είναι όλοι εχθροί μου. Δεν θα μπορούσα να διαλέξω» ήταν η λακωνική μα viral απάντηση του Ράτκλιφ, ο οποίος βέβαια στη συνέχεια... μαλάκωσε τη στάση του και παίνεψε τη δουλειά του Αρτέτα στην Άρσεναλ.

«Θα ήταν καλό για τον Αρτέτα (σ.σ να κατακτήσει το πρωτάθλημα), επειδή τα έχει πάει πολύ καλά και η Άρσεναλ έκανε υπομονή μαζί του». Πολλοί μάλιστα έχουν ερμηνεύσει αυτή την ατάκα και σαν ένα έμμεσο σημάδι για το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποθέτοντας πως οι Κόκκινοι Διάβολοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των Gunners και θα δώσουν πίστωση χρόνου στον Ολλανδό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα