Λιντς: O 98χρονος Λέσλι οπαδός με άνοια τραγουδά τον ύμνο της ομάδας (vid)

Newsroom
opados Leeds

bet365

Ο 98χρονς Λέσλι ισόβι αοπαδός της Λιντς μπορεί να πάσχει από άνοια όμως δεν γίνεται να ξεχάσει τον ύμνο της αγαπημένης του ομάδας!

Η 98χρονη Λέσλι υποστηρίζει τη Λιντς σε όλη της τη ζωή και οι στίχοι από τον ύμνο της ομάδας είναι πλέον κομμάτι της ψυχής της.

Δεν θα μπορούσε να τους ξεχάσει ακόμα και αν πλέον, λόγω της άνοιας, κάποιες φορές δεν αναγνωρίζει ούτε τα πρόσωπα της οικογένειάς της.

Η απόδειξη ήρθε μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε από τον Μπεκ Χόμερ, δημοσιογράφο του BBC, στο οποίο η Λέσλι βρίσκεται στο «Elland Road» στο παιχνίδι κόντρα στην Λέστερ και στέκεται όρθια για να τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας, το διάσημο Marching on together.

Η ανάρτηση του Χόμερ ανέφερε: «Όποια ομάδα και αν υποστηρίζεις, δεν μπορείς να αρνηθείς ότι αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή, η Λέσλι είναι 98 ετών και έχει άνοια. Αγωνίζεται να θυμηθεί τους πιο κοντινούς της, αλλά θυμάται αυτό το τραγούδι. Ο γιος της Στιβ μοιράστηκε μαζί μου το βίντεο».

Το βίντεο έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα στα social media. Οπαδοί κάθε ομάδας, σε κάθε σημείο της γης, συγκινούνται...

Μια... ευγενική υπενθύμιση. Το ποδόσφαιρο πάντοτε θα είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα.

Δείτε το:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα