ΚΠΡ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση παίκτης της που έσπασε το κρανίο ενός οδηγού φορτηγού!

ilias_chair

bet365

Σοβαρά μπλεξίματα για τον Ιλίας Σερ της ΚΠΡ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μια - παραλίγο δολοφονική - επίθεση με πέτρες εις βάρος ενός οδηγού φορτηγού πριν από τέσσερα χρόνια.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους ο Ιλίας Σερ της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς για σοκαριστική επίθεση πριν από τέσσερα χρόνια! Ο διεθνής Μαροκινός κρίθηκε ένοχος για ένα περιστατικό του συνέβη το 2020 και κινδυνεύει σοβαρά να φυλακιστεί, αν η έφεσή του δεν περάσει από το δικαστήριο της Αμβέρσας, όπου και μεγάλωσε.

Το καλοκαίρι του 2020, ο Σερ, ο αδερφός του και μερικοί φίλοι τους ξεκίνησαν, μετά από μια εκδρομή για καγιάκ, έναν καβγά με έναν οδηγό ενός φορτηγού στον δρόμο της επιστροφής. Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα και οι νεαροί κατέληξαν να επιτίθενται στον συγκεκριμένο άνδρα με πέτρες, σπάζοντας μάλιστα το κρανίο του.

«Ο πελάτης μου παραλίγο δεν έχασε τη ζωή του και σώθηκε μετά από πολλές επεμβάσεις. Δεν μπορούσε να δουλέψει για πολύ καιρό και μέχρι σήμερα αναγκάζεται να υφίσταται τις επιπτώσεις εκείνης της επίθεσης», δήλωσε ο δικηγόρος του οδηγού.

Μέχρι πάντως να ολοκληρωθεί η υπόθεση και να απορριφθεί η έφεση του Σερ, ο Μαροκινός θα μπορεί να δίνει κανονικά το «παρών» στις υποχρεώσεις του με την ΚΠΡ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα