Μπράιτον - Τότεναμ 4-2: Τρομεροί «Γλάροι», διέλυσαν τους Spurs

Μπράιτον

bet365

Η Μπράιτον ήταν τρομερή στο φινάλε του 2023, θυμήθηκε τις ματσάρες της περσινής σεζόν, αφού διέλυσε με 4-2 την Τότεναμ εντός έδρας.

Η Μπράιτον μετά τα πρώτα μουδιασμένα λεπτά, πήρε μέτρα, πίεσε και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Χίνσελγουντ με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής πέτυχε το 1-0. Η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 23' ο Ζοάο Πέδρο με πέναλτι που κέρδισε ο Γουέλμπεκ από τον Κουλουσέφσκι διπλασίασε τα τέρματα των «γλάρων». Οι Μίλνερ και Φαν Χεκ είδαν τις προσπάθειές τους να σταματούν στο δοκάρι, ενώ ο Βικάριο είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις προσπαθώντας έτσι να κρατήσει την ομάδα του στο παιχνίδι. Η Τότεναμ στην καλύτερή της στιγμή στο α' μέρος είδε το σουτ του Ριτσάρλισον να σταματά στο δοκάρι.

Ο Βραζιλιάνος με το... καλησπέρα του β΄ μέρους βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πριν συμπληρωθεί μια ώρα, ο Ριτσάρλισον σημείωσε γκολ, αλλά και πάλι ήταν εκτεθειμένος. Ωστόσο, η Μπράιτον στο 64' έκοψε τις ελπίδες ανατροπής, αφού ο Εστουπινιάν με σουτάρα πέτυχε το 3-0. Οι «Γλάροι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς και στο 76' ο Ζοάο Πέδρο με το δεύτερο πέναλτι πέτυχε το 4-0.

Η Τότεναμ προσπάθησε να απαντήσει, μείωσε αρχικά στο 75' με το δεξί σουτ του Φελιζ, ενώ στο 85' ο Ντέιβις με κεφαλιά έκανε το 4-2. Στις καθυστερήσεις ο Χόιμπιεργκ είχε δοκάρι και κάπου εκεί τελείωσαν όλα... Η Μπράιτον βρέθηκε στην 8η θέση, ενώ η Τότεναμ έμεινε στο -6 από την κορυφή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα