Αλγερία: Βυθίστηκε στο πένθος - Νεκροί σε τροχαίο ο προπονητής και ο τερματοφύλακας κορυφαίας ομάδας

Αλγερία: Βυθίστηκε στο πένθος - Νεκροί σε τροχαίο ο προπονητής και ο τερματοφύλακας κορυφαίας ομάδας

algeria_tragedy
Θρηνεί το αλγερινό ποδόσφαιρο μετά τον χαμό του προπονητή και του τερματοφύλακα της Ελ Μπαγιάντ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Στον «πάγο» τα πρωταθλήματα της χώρας.

Βυθίστηκε στο πένθος η Αλγερία, το ποδόσφαιρό της και η οικογένεια της Ελ Μπαγιάντ. Όπως μετέδωσαν πολλά διεθνή Μέσα, το βράδυ της Τετάρτης (20/12), το λεωφορείο της τελευταίας, που ταξίδευε για εκτός έδρας αναμέτρηση ανατράπηκε και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα ο 27χρονος τερματοφύλακας Ζακάρια Μπουζιάνι και ο βοηθός προπονητή Καλίντ Μουφτά να αφήσουν τις τελευταίες του πνοές στα συντρίμμια του οχήματος.

Το δυστύχημα γέμισε με θλίψη τη χώρα της Βορείου Αφρικής, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της οποίας έβαλε στον «πάγο» κάθε σχετική δραστηριότητα που ήταν προγραμματισμένη για τις προσεχείς ημέρες. Η Ελ Μπαγιάντ στέκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Αλγερίας, ενώ άλλοι παίκτες της οι οποίοι τραυματίστηκαν παραμένουν σε σταθερή κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα