Ντάνι Ντρινκγουότερ: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο

Newsroom
Ντάνι Ντρινκγουότερ: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο

bet365

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ στα 33 του χρόνια ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 33χρονος πρώην μέσος της Λέστερ, Ντάνι Ντρινκγουότερ, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο της Premier League με τις Αλεπούδες το 2016, παρέμενε χωρίς «επαγγελματική στέγη» από τότε που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι στα τέλη Ιουνίου του περασμένου έτους. Από τότε βρίσκεται «σε κενό» όπως είπε και, παρόλο που έχει λάβει αρκετές προσφορές από συλλόγους της Championship, αποφάσισε να αποχαιρετήσει το ποδόσφαιρο.

Μιλώντας στο podcast The High Performance, είπε: «Θα ήθελα απλώς να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πιθανώς έχει περάσει πολύς καιρός, ειδικά με τον τελευταίο χρόνο, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το ανακοινώσουμε επίσημα τώρα. Δεν πίστευα ότι θα με ενοχλούσε, αλλά το να το λέω είναι σαν να ξύνω την πληγή. Νομίζω είμαι έτοιμος για αυτό, δεν σταμάτησα στο απόγειό μου και έχει ωριμάσει λίγο η ιδέα, αυτό βοήθησε στη μετάβαση».

«Νομίζω ότι είμαι σε κενό για πάρα πολύ καιρό, είτε ήθελα να παίξω, αλλά δεν είχα τις ευκαιρίες να παίξω σε ένα επίπεδο όπου ένιωθα ότι με εκτιμούσαν. Απλώς νόμιζα ότι είμαι ανήσυχος εδώ χωρίς λόγο, χαίρομαι που δεν παίζω ποδόσφαιρο, αλλά χαίρομαι που παίζω ποδόσφαιρο, οπότε κάνω απλώς χειραψία με το άθλημα;

Είναι το μόνο που ήξερα, είναι η ζωή μου από τα έξι ή τα επτά μου, δεν θα ήταν ποτέ εύκολο πράγμα. Πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο μειώθηκε σίγουρα βοήθησε. Αν έπαιζα κάθε εβδομάδα και έπρεπε να σταματήσω λόγω τραυματισμού ή ηλικίας, νομίζω ότι θα ήταν πιο δύσκολο. Είχα αρκετές προσφορές από συλλόγους της Τσάμπιονσιπ, αλλά δεν ένιωσα ποτέ την κάψα, δεν έκανε τίποτα για μένα», πρόσθεσε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα