Τζανιόλο: Οι γονείς του πλήρωσαν 120 χιλιάδες ευρώ για τα χρέη του εξαιτίας του τζόγου

Βασίλης Μπαλατσός
Τζανιόλο: Οι γονείς του πλήρωσαν 120 χιλιάδες ευρώ για τα χρέη του εξαιτίας του τζόγου

bet365

Σύμφωνα με τον διάσημο Ιταλό παπαράτσο, Φαμπρίτσιο Κορόνα, οι γονείς του Νικολό Τζανιόλο πλήρωσαν 120 χιλιάδες ευρώ για χρέη του γιού τους από τον τζόγο.

Πολλά επεισόδια έχει το «σίριαλ» των τριών διεθνών Ιταλών που είναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού και είναι αντιμέτωποι με τον νόμο. Ο λόγος για τους Νικολό Τζανιόλο, Νικολό Φατζόλι και Σάντρο Τονάλι, οι οποίοι έχουν έχουν παραδεχτεί την ενοχή τους και έχουν συνεργαστεί με την Εισαγγελία του Τορίνο και την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας ώστε να γλιτώσουν μια «βαριά» τιμωρία.

Ο διάσημος Ιταλός παπαράτσο, Φαμπρίτσιο Κορόνα, αποκάλυψε, μια ακόμα λεπτομέρεια για την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Άστον Βίλα, ο οποίος είχε ζητήσει τη βοήθεια των γονιών του για να καλύψει τα χρέη του.

«Τον βοήθησαν και έγραψαν στο όνομά του ένα διαμέρισμα που είχαν στην Σπέτσια. Η μαμά του Τζανιόλο του έδωσε 40 χιλιάδες ευρώ. Η μητέρα ήξερε ότι ο γιος του έπαιζε. Ξέρω ότι ο πατέρας του έστειλε 80 χιλιάδες ευρώ στο Μιλάνο, 80 χιλιάδες που δεν ξέρω που τα χρωστούσε ο Τζανιόλο», ανέφερε ο Κορόνα

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα