Τσέλσι: Χάνει τον Τσίλγουελ για τουλάχιστον δύο μήνες

Τσέλσι: Χάνει τον Τσίλγουελ για τουλάχιστον δύο μήνες

Τσέλσι: Χάνει τον Τσίλγουελ για τουλάχιστον δύο μήνες

bet365

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Μπεν Τσίλγουελ τραυματίστηκε στο ισχύο και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Τσέλσι για τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον.

Μπορεί η Τσέλσι να κατόρθωσε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της Φούλαμ και να έφτασε τις δύο σερί νίκες, μετά και από κείνη με την Μπράιτον στο Λιγκ Καπ, μόλις για δεύτερη φορά στη σεζόν, όμως αυτό δεν συνέβη χωρίς να υπάρξει και το ανάλογο τίμημα.

Ο Μπεν Τσίλγουελ που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο από τον αγώνα με την Μπράιτον, παρ' ότι μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, φαίνετια πως έχει πιο σοβαρό θέμα απ' ότι αναμενόταν.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέφερε την περασμένη Τετάρτη (27/09) πως δεν δείχνουν καλά τα πράγματα και θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάικ ΜακΓκράθ στην «Telegraph», ο Άγγλος αριστερός μπακ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, ένα διάστημα το οποίο μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση που καθυστερήσει η αποκατάσταση του προβλήματος.

Αντίστοιχο πρόβλημα στο ισχύο αντιμετώπισε ο Τσίλγουελ δύο φορές και την περσινή σεζόν, με την μία μάλιστσα να του στερεί την συμμετοχή του στο Μουντιάλ με την εθνική Αγγλίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα