Λίβερπουλ μεταγραφές: Η Αλ Αχλί δίνει 12 εκατ. ευρώ για τον Τιάγκο Αλκάνταρα

Λίβερπουλ μεταγραφές: Η Αλ Αχλί δίνει 12 εκατ. ευρώ για τον Τιάγκο Αλκάνταρα

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό μέσο, η Αλ Αχλί χτύπησε... την πόρτα της Λίβερπουλ για τον Τιάγκο Αλκάνταρα προσφέροντας 12 εκατ. ευρώ.

Η «Equipe» ανέφερε πως η Αλ Αχλί έκανε κρούση στην Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Τιάγκο Αλκάνταρα με την πρότασή της να φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ. Οι «Ρεντς» του Μέρσεϊσαϊντ έχουν ήδη δει τους Φαμπίνιο και Χέντερσον, επίσης παίκτες που αγωνίζονταν στο κέντρο της, να αποχωρούν για ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, με τον πρώτο να πηγαίνει στην Αλ Ιτιχάντ και τον δεύτερο στην Αλ-Αχλί, μαζί με τον Φιρμίνο.

Πέραν απ' αυτούς έχουν ακόμη αποχωρήσει ως ελεύθεροι και οι Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν, αλλά και Μίλνερ (επέστρεψε πίσω στην Γιουβέντους ο δανεικός Αρτούρ), πληγώνοντας ακόμη περισσότερο το ροτέισον της Λίβερπουλ στην μεσαία γραμμή, η οποία προχώρησε στις προσθήκες των Σόμποζλαϊ και ΜακΆλιστερ.

Αν οι «Ρεντς» αποφασίσουν να πουλήσουν τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίς ταλαιπωρείται από αρκετούς τραυματισμούς όλα του τα χρόνια στην ομάδα κι έχει φτάσει πλέον τα 32 έτη, σίγουρα θα πρέπει να προβούν στην προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Πέρυσι, ο Ισπανός μέσος πραγματοποίησε 28 συμμετοχές δίνοντας μία ασίστ στα 1.963 λεπτά που αγωνίστηκε αντιμετωπίζοντας τρία σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που του στέρησαν την συμμετοχή του συνολικά σε 22 παιχνίδια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα