Ντέκλαν Ράις: Η Γιουνάιτεντ βάζει στο... κόλπο Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ

Και η Γιουνάιτεντ για Ράις
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει εμπόδια στην Άρσεναλ και είναι έτοιμη να κάνει μια σούπερ προσφορά στη Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις. 

Ούτε η πρόταση ύψους 90 εκατ. λιρών της Άρσεναλ για τον Ράις είχε αποτέλεσμα, μιας και η Γουέστ Χαμ ζητά περισσότερα από 100 εκατ. λίρες. Οι Λονδρέζοι θα επιμείνουν, ωστόσο στη «μάχη» για την απόκτησή του διεθνή μέσου δεν είναι μόνοι τους. Οπως αποκαλύπτει η Telegraph, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπει δυναμικά για τον Ντέκλαν Ράις και στο τραπέζι θα βάλει τον Χάρι Μαγκουάιρ ή τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Αλλωστε, τα «Σφυριά» είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σκωτσέζο μέσο, ενώ ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι μεγάλος θαυμαστής του Μαγκουάιρ.

Η άμεση προτεραιότητα της Γιουνάιτεντ στη μεσαία γραμμή είναι να πουλήσει τον Φρεντ, ενώ ο ΜακΤόμινεϊ θα παραχωρηθεί μόνο ως αντάλλαγμα για τον Ράις. Η Μάντσεστερ δεν έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σύντομα. Στο «κόλπο» για τον Ράις παραμένει και η Σίτι, η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα