Μάντσεστερ Σίτι: Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis Νοελ Γκάλαχερ ορκίζεται να αντιγράψει τον Χάαλαντ ποζάροντας με το εσώρουχο στη σκηνή

Μάντσεστερ Σίτι: Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis Νοελ Γκάλαχερ ορκίζεται να αντιγράψει τον Χάαλαντ ποζάροντας με το εσώρουχο στη σκηνή

Haaland

bet365

Ο Νοελ Γκάλαχερ έχει ορκιστεί να αναδημιουργήσει τη εμβληματική εικόνα με τα εσώρουχα του Έρλινγκ Χάαλαντ στη σκηνή, εάν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει το Champions League το Σάββατο!

Η Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα απέχει ένα ματς από την εξασφάλιση ενός ιστορικού Τρεμπλ, έχοντας ήδη κατακτήσει την Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας τον περασμένο μήνα. Οι «Πολίτες» είναι το μεγάλο φαβορί στον τελικό των αστεριών και ο πρώην τραγουδιστής των Oasis Νοελ Γκάλαχερ αποκάλυψε, στον ιστότοπο του συλλόγου της Σίτι, ότι θα αναδημιουργήσει την εμβληματική φωτογραφία του Έρλινγκ Χάαλαντ που τραβήχτηκε μετά τη νίκη τους με 4-1 επί της Άρσεναλ τον Απρίλιο.

Ο Γκάλαχερ αποκάλυψε: «Δεν θα είμαι στην Κωνσταντινούπολη – φροντίζω πάντα οι ημερομηνίες γύρω από το Champions League να είναι άδειες και συνήθως αυτό είναι πάντα γύρω στα τέλη Μαΐου. Αυτό που δεν έλαβα υπόψη ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο και το ότι επηρέασε την agenda. Είμαι υποχρεωμένος να παίξω τη συναυλία ό,τι κι αν γίνει και είμαι εντάξει με αυτό θα παρακολουθήσω τον αγώνα σε ένα μπαρ του Σαν Ντιέγκο. Αν η Σίτι κερδίσει και ο Χάαλαντ πετύχει χατ-τρικ, θα συνεχίσω με τα σώβρακα».

Εν τω μεταξύ, βρέθηκε στο πλευρό του Νορβηγού όταν η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα στα αποδυτήρια της Σίτι τον Απρίλιο. «Ο Έρλινγκ ζήτησε τη φωτογραφία μου, μου έλεγε «α, ναι, αλλά μπορείς να σκύψεις λίγο;», αποκάλυψε ο Γκάλαχερ. «Είναι ένα υπέροχο αγόρι και έχει ένα όμορφο, πλατύ χαμόγελο και μοιάζει με ένα μεγάλο χαρούμενο παιδί. Είναι υπέροχος ».

Ο θρυλικός καλλιτέχνης θα ελπίζει να δει την ομάδα του να κερδίζει το τρόπαιο του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. «Πρέπει να πω ότι η μάστιγα που με έπιασε μετά τον τελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι ήταν ό,τι χειρότερο ένιωσα ποτέ ως οπαδός της Σίτι», είπε για τον χαμένο τελικό του 2021. «Υπήρχε κάτι στον αέρα εκείνη τη μέρα, ακόμα και όταν σηκώθηκα για να πάω εκείνο το πρωί, σκεφτόμουν πόσο μισώ όλους τους αγγλικούς τελικούς, γιατί είναι πάντα σκουπίδια να τους βλέπεις. Είχα ένα κακό προαίσθημα γι’ αυτό και στο τέλος, μερικές εβδομάδες αργότερα σκεφτόμουν, θέλουμε πραγματικά να το κερδίσουμε εκεί σε ένα μισοάδειο γήπεδο ή θέλετε να το κερδίσετε στη Ρώμη ή οπουδήποτε αλλού;»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα