Ο ιδιοκτήτης της Λιντς έστειλε μήνυμα σε οργισμένο οπαδό της: «Εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό το χάλι»

Newsroom
leeds

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτσάνι ανέλαβε την ευθύνη για την κάκιστη εικόνα της ομάδας, στέλνοντας απευθείας μηνύματα σε έναν θυμωμένο οπαδό στη μέση του αγώνα στο Μπόρνμουθ.

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Αντρέα Ραντριτσάνι παραδέχτηκε ότι ο αγώνας για τον υποβιβασμό του συλλόγου τον έχει «λυγίσει» και ότι είναι «υπεύθυνος γι' αυτό το «χάλι» σε μήνυμα που έστειλε στη μέση του αγώνα με την Μπόρνμουθ σε έναν οπαδό. Η ομάδα του Γκαρσία συνετρίβη με 4-1την Κυριακή, κι έμεινε μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League.

Ο οπαδός της Λιντς, Κόνορ ΜακΓκίλιγκαν, μοιράστηκε τα στιγμιότυπα οθόνης που φαίνεται να δείχνουν μια ανταλλαγή μηνυμάτων με τον διοιικητικό ηγέτης του συλλόγου, κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Vitality Stadium.

Ο οπαδός έγραψε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τ αέκανες τόσο λάθος Αντρέα» κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής, με τη Λιντς να υπολείπεται με 3-1 έναντι των αντιπάλων της. Ο Ραντριτσάνι απάντησε μόλις ένα λεπτό αργότερα, λέγοντας: «Είμαι χάλια. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το χάλι. Απαράδεκτος. Δεν σου αξίζει αυτό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα