Κρίσταλ Πάλας- Γουέστ Χαμ 4-3: Ματσάρα με νικητές τους Αετούς

Βασίλης Μπαλατσός
Σε ένα φανταστικό παιχνίδι, με εξαιρετικό ρυθμό, φάσεις και επτά γκολ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε την Γουέστ Χαμ στο «Σέλχαστ Παρκ» με 4-3.

Επιστροφή στις νίκες για την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον μετά από δυο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (ισοπαλία με Έβερτον - ήττα από τη Γουλβς) επικράτησε σε ένα «χορταστικό» ματς της Γουέστ Χαμ στο «Σέλχαστ Παρκ» με 4-3. Οι Αετοί ανέβηκαν στην 11η θέση με 40 βαθμούς και βρίσκονται στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την πλευρά τους τα Σφυριά έμειναν στην 15η θέση με 34 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 9' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σούτσεκ με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορη απάντηση, στο 15', με το διαγώνιο σουτ του Αγιού μέσα από την περιοχή. Η Κρίσταλ ανέτρεψε το σκορ στο 20' με τον Ζαχά, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία μετά από τακουνάκι του Αγιού.

Με τη συμπλήρωση 29 λεπτών ο Σούτσεκ έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή και ο Σλουπ έκανε το 3-1. Στο 35' ο Αντόνιο μείωσε το σκορ και διαμόρφωσε το 3-2, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Ο Εζέ βρήκε δίχτυα στο 66' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Αγκέρ στο 72' έκανε το 4-3, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.