Ζαχά: Απορρίπτει την ευκαιρία να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ζαχά: Απορρίπτει την ευκαιρία να γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Γουίλφριντ Ζαχά δεν είναι θετικός στο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να γίνει συμπαίκτης του Ρονάλντο, ενώ το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Κρίσταλ Πάλας παραμένει ζωντανό με τις Μίλαν και Ντόρτμουντ να καραδοκούν.

Ο Γουίλφριντ Ζάχα είχε την ευκαιρία να παίξει στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο διεθνής Ιβοριανός επιθετικός φέρεται να απέρριψε αυτή την πρόταση. Ο παίκτης αναμένεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι και η Αλ Νασρ ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα, ο Ζαχά είχε δεχτεί προτάσεις από τις Αλ-Ιτιχάντ και Αλ-Χιλάλ αλλά καμία από τις δύο αυτές ομάδες δεν κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του.

Μπορεί η φετινή του σεζόν να μην είναι τόσο παραγωγική, με μόλις 6 γκολ, αλλά φαίνεται ότι δεν θα είναι δύσκολο να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ντόρτμουντ και Μίλαν εμφανίζονται... ζεστές για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι έχει ήδη απορρίψει και την προοπτική να παραμείνει στην Κρίσταλ Πάλας καθώς ήταν αρνητικός σε νέο συμβόλαιο με απολαβές στις 200.000 λίρες ανά εβδομάδα (σ.σ. το νυν συμβόλαιό του τού προσθέτει 130.000 λίρες την εβδομάδα στον τραπεζικό του λογαριασμό).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα