Γκβάρντιολ: «Θέλω να παίξω κάποια στιγμή στην Premier League»

Νίκος Κικίδης
Γκβάρντιολ: «Θέλω να παίξω κάποια στιγμή στην Premier League»

bet365

Ηχηρό σημάδι για το μέλλον του έδειξε ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, ο οποίος αποκάλυψε ότι το όνειρό του είναι να αγωνιστεί κάποια μέρα στην Premier League.

Το όνομά του ακούγεται ήδη έντονα από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε που πολλοί σύλλογοι από την Premier League φημολογούνταν ότι τον έχουν προσεγγίσει για να τον πάρουν από τη Λειψία σε μια μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων.

Έπειτα ακολούθησε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που μάγεψε με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας, αναγκάζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι να επιστρέψει στο κυνήγι της απόκτησής του για να τον κλείσει από Γενάρη!

Και μπορεί τελικά οι επαφές να μην τελεσφόρησαν, όμως το όνειρο του νεαρού αμυντικού παραμένει το ταξίδι στην Premier League!

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στους «Times», η Αγγλία είναι ο Νο.1 στόχος της καριέρας του, κλείνοντας έτσι το... μάτι στις Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι που έχουν ακουστεί για την περίπτωσή του.

«Θέλω να παίξω κάποια στιγμή στην Premier League. Ήξερα ότι πριν θα έπρεπε να κάνω περισσότερα βήματα, αλλά θέλω να παίξω εκεί» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα πάντως τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως και η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την εξέλιξή του, αν και οι τελευταίες δηλώσεις του ενδεχομένως να αποκτήσουν αποτρεπτικό χαρακτήρα για τους Λος Μπλάνκος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα