Γκάκπο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είχα μιλήσει με τον Τεν Χαγκ αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή»

Newsroom
Γκάκπο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είχα μιλήσει με τον Τεν Χαγκ αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή»
Για το... φλερτ που υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε ο Κόντι Γκάκπο, κάνοντας λόγο για επαφές με τον Έρικ Τεν Χαγκ αλλά χωρίς να καταλήξει στο Νησί.

Ο Κόντι Γκάκπο είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει την απόλυτη διαφορά φέτος στο ευρωπαϊκό και ολλανδικό ποδόσφαιρο καθώς έχει σε 17 ματς, 12 γκολ και εννιά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με την Αϊντχόφεν.

Ο 23χρονος εξτρέμ αν και βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, εν τέλει παρέμεινε για ακόμη μία σεζόν στην Ολλανδία και ο ίδιος αναφέρθηκε στο φλερτ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αγγλικός σύλλογος, μετά την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ, κοίταξε αρκετά στην ολλανδική αγορά για μεταγραφές και ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι στην κορυφή της λίστας πριν αποκτηθεί ο Άντονι του Άγιαξ.

Με όσα δήλωσε ο νεαρός επιθετικός, ο Ολλανδός κόουτς είχε επικοινωνήσει μαζί του για να φορέσει τα χρώματα των «κόκκινων» διαβόλων αλλά εν τέλει η μεταγραφή δεν προχώρησε ποτέ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ήμουν κοντά στο να φύγω από την Αϊντχόφεν. Μίλησα με τον Τεν Χαγκ μερικές φορές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως στο τέλος η συμφωνία δεν προχώρησε... και ήταν κρίμα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα