Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει το ντέρμπι με την Τότεναμ ο Μαρσιάλ

Γιάννης Αρώνης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χάνει το ντέρμπι με την Τότεναμ ο Μαρσιάλ

bet365

Ο Αντονί Μαρσιάλ τέθηκε εκτός πλάνων του Έρικ Τεν Χαγκ για το αυριανό ντέρμπι της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση.

Χωρίς τον Αντονί Μαρσιάλ θα υποδεχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης (19/10, 22.15), αφού ο Γάλλος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μέση του. Ο 26χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στη νίκη των Κόκκινων Διαβόλων στην έδρα της Έβερτον, αντικαταστάθηκε και έκτοτε έχει απουσιάσει από της αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ, παρότι επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Κρίστιαν Έρικσεν επανήλθε από σήμερα κανονικά στις προπονήσεις και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί μόνο από το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, όπως ενημέρωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού.

«Ο Αντονί Μαρσιάλ δεν θα είναι διαθέσιμος, επέστρεψε στο γήπεδο αλλά δεν μπορεί ακόμα να προπονηθεί με το υπόλοιπο γκρουπ. Ο Κρίστιαν Έρικσεν από την άλλη προπονήθηκε κανονικά μαζί μας, όμως θα πρέπει να δούμε αν έχει την απαιτούμενη ενέργεια. Ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ βρίσκονται επίσης σε πολύ καλό επίπεδο, θα επιστρέψουν κι αυτοί στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα», δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα