Football Calendar 2022-23: Τα 10 κορυφαία ματς της σεζόν που δεν πρέπει να χάσεις

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Football Calendar 2022-23: Τα 10 κορυφαία ματς της σεζόν που δεν πρέπει να χάσεις
Οι ημέρες που πρέπει να κυκλώσεις από τώρα στο ημερολόγιο της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν.

H ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε πολύ δυνατά. Οι πρώτες αγωνιστικές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων λειτούργησαν ως το απαραίτητο «ορεκτικό» στην πείνα μας για ωραίο ποδόσφαιρο και τις επόμενες ημέρες περνάμε στο κυρίως πιάτο, το οποίο βέβαια θα σερβιριστεί σε δύο μέρη.

Το πρώτο θα το απολαύσουμε τον Οκτώβιο, στη συνέχεια θα γίνει το μηνιαίο διάλειμμα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ μετά από αυτό οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι θα ανάψουν στο φουλ τις μηχανές τους, προκειμένου να πατήσουν γκάζι για το υπόλοιπο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Φέτος έχουν αλλάξει πολλά στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φοράει πλέον τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκορπάει τον τρόμο στα βρετανικά τέρματα, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να κάνει φιέστα από νωρίς στο γαλλικό πρωτάθλημα με την τριπλέτα των Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι. Ποιος θα τους σταματήσει;

Καλό θα ήταν βέβαια να είμαστε από νωρίς σε ετοιμότητα. Γιατί να ψάχνουμε τελευταία στιγμή πότε θα δούμε το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ ή πότε παίζει η Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ; Γι’ αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε το δικό μας Football Calendar για τη σεζόν 2022-23, σε συνεργασία με τη NOVA η οποία από φέτος και για τα έξι επόμενα θα προβάλλει όλους τους αγώνες της Premier League καθώς και άλλων κορυφαίων πρωταθλημάτων, μέσα στο οποίο «κυκλώσαμε» τις 10 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Ένας αναλυτικός οδηγός που κάθε φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να αποθηκεύσει και ίσως και να τον αποστηθίσει απ’ έξω.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΔΩ

Επιμέλεια: Γιάννης Μπαϊρακτάρης

Design: Θοδωρής Μπιτσαξάκης

Development: Στέφανος Πατέλης, Γεωργία Γολεγού

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα