Νότιγχαμ Φόρεστ: Έκλεισε τον Μπιανκονέ της Τρουά

Newsroom
Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα βρήκε σε όλα με την Τρουά για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Ζουλιάν Μπιανκονέ συνεχίζοντας τα πολλαπλά «χτυπήματα» μετά την αγορά του Αβονίγι.

Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ που δουλεύει αρκετές διαφορετικές μεταγραφικές υποθέσεις μαζί στην προσπάθειά της να βελτιώσει το ρόστερ της ενόψει της επιστροφής της στην Premier League μετά από 23 χρόνια.

Μετά τη μεταγραφή ρεκόρ του Ταϊγό Αβονίγι, τα «tricky trees» έκλεισαν και τον Ζουλιάν Μπιανκονέ από την Τρουά αντί περίπου 6 εκ. ευρώ. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε πέρυσι 33 συμμετοχές στην Ligue 1 σημειώνοντας ένα τέρμα και μοιράζοντας δύο ασίστ σε σχεδόν 2.300 αγωνιστικά λεπτά.

Θυμίζουμε πως η Νότιγχαμ ταυτόχρονα δουλεύει τόσο την περίπτωση του Μούσα Νιακατέ της Μάιντς όσο και του Χάρι Τόφολο από την Χάντερσφλιντ. Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινωθεί και ο δανεισμός του Ντιν Χέντερσον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα την Παρασκευή ανακοινώθηκε η ανανέωση του εξαιρετικά ταλαντούχου Μπρέναν Τζόνσον για τέσσερα χρόνια.