Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο 17χρονος Γκαρνάτσο έκανε ντεμπούτο και οι γονείς του συγκινήθηκαν (vid)

Κώστας Τόπας
Ενα βράδυ το οποίο θα θυμάται για όλη του τη ζωή ήταν αυτό της Πέμπτης (28/04) για τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Ο 17χρονος αριστερός εξτρέμ προπονείται τις τελευταίες δύο εβδομάδες με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες, όπως είχε παραδεχθεί και ο Ραλφ Ράνγκνικ στο κανάλι της ομάδας.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ωστόσο έζησε κάτι το μοναδικό. Μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες κατάφερε να προπονηθεί τόσο με τον Λιονέλ Μέσι, όσο και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σκαλόνι τον κάλεσε για τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Αργεντινής, με τον νεαρό να προπονείται δίπλα στον Μέσι και λίγες εβδομάδες αργότερα ο Ραλφ Ράνγκνικ του έδωσε την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίπλα στον Κριστιάνο!

Την Πέμπτης (28/04) ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Premier League με τους «κόκκινους διαβόλους», λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Τσέλσι (1-1). Οπως είναι λογικό, η οικογένειά του που ήταν στις εξέδρες σηκώθηκε από τα καρεκλάκια του «Ολντ Τράφορντ» για να χειροκροτήσει τον Γκαρνάτσο, με τον πατέρα του να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

@Photo credits: Video Screen