Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ: Ο Ιεανάτσο άνοιξε το σκορ, άμεση η αντίδραση με Φρεντ και 1-1! (vid)

Γιάννης Αρώνης
Ο Κελέτσι Ιεανάτσο έβαλε μπροστά στο σκορ τις «Αλεπούδες» στο Ολντ Τράφορντ στο 63' με όμορφη κεφαλιά-«ψαράκι», όμως ο Φρεντ ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα παίρνοντας το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Σμάιχελ στο σουτ του Φερνάντες.

Ότι δεν είδαμε σε μια ολόκληρη ώρα παιχνιδιού μας προσέφεραν μέσα σε μόλις τρία λεπτά οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λέστερ στο ματς του Ολντ Τράφορντ!

Οι «Αλεπούδες» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 63ο λεπτό, όταν αρχικά ανέκοψαν την υπό εξέλιξη αντεπίθεση των αντιπάλων τους και στην εξέλιξη της φάσης ο Ιεανάτσο νίκησε τον Ντε Χέα με κεφαλιά από την σέντρα του Μάντισον. Πολύ όμορφη η τελική προσπάθεια του Νιγηριανού, ο οποίος πέφτοντας κατάφερε να σημαδέψει την απέναντι γωνία του Ισπανού τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ.

Το προβάδισμα των παικτών του Ρότζερς δεν κράτησε πάντως για πολύ, αφού μόλις στο 66' οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έφεραν και πάλι το παιχνίδι στην ισορροπία. Η Γιουνάιτεντ πίεσε ψηλά στην συγκεκριμένη φάση και οδήγησε τον Σμάιχελ σε μία απρόσεκτη απομάκρυνση. Ο Φρεντ έγινε κάτοχος της μπάλας και πέρασε μια υπέροχη πάσα στον Φερνάντες ο οποίος σούταρε μετά από μία υπέροχη προσποίηση. Ο Δανός κίπερ απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, όμως ο Φρεντ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του για το 1-1!