Έρικσεν: Ο Γουίλιαμς τον «κατεδάφισε» κι όταν κατάλαβε ότι είναι αυτός τον πήρε αγκαλιά! (vid)

Newsroom
Έρικσεν: Ο Γουίλιαμς τον «κατεδάφισε» κι όταν κατάλαβε ότι είναι αυτός τον πήρε αγκαλιά! (vid)

bet365

Ανεκτίμητη η αντίδραση του Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος πήρε μαζί του στο έδαφος τον Κρίστιαν Έρικσεν, φάνηκε έτοιμος να αρχίσει «καβγά», αλλά μόλις κατάλαβε ότι απέναντί του ήταν ο Δανός σταρ τον πήρε αγκαλιά!

Η επιστροφή του Κρίστιαν Έρικσεν στα γήπεδα και την αρχική 11άδα μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το περασμένο καλοκαίρι άλλαξε ομολογουμένως τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν συμπαίκτες και αντίπαλοι. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η αντίδραση του Μπράντον Γουίλιαμς, του δεξιού μπακ της Νόριτς, ο οποίος υπό άλλες συνθήκες μπορεί και να είχε αρχίσει καυγά λόγω της «αψιμαχίας» του με τον Δανό χαφ.

Ωστόσο, η στιγμή που ακολούθησε ήταν εκπληκτική. Ο νεαρός μπακ μετά από ένα τζαρτζάρισμα με τον Έρικσεν, έπεσε στο χορτάρι και τον πήρε... μαζί του, πιάνοντας τον στη συνέχεια από τη φανέλα εμφανώς εκνευρισμένος. Μόλις, όμως, συνειδητοποίησε ότι ο παίκτης που είχε κατεδαφίσει ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν, τον πήρε αμέσως αγκαλιά και του έδωσε το χέρι για να σηκωθούν μαζί, κάνοντας τον πολύπειρο σταρ να χαμογελάσει αυθόρμητα μετά από μια τέτοια αντίδραση σεβασμού προς το πρόσωπό του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα