Άρσεναλ - Μπρέντφορντ 2-1: Σε «τροχιά» Champions League οι «Κανονιέρηδες»

Βασίλης Μπαλατσός
Άρσεναλ - Μπρέντφορντ 2-1: Σε «τροχιά» Champions League οι «Κανονιέρηδες»

bet365

H εξαιρετική Άρσεναλ κατάφερε να «λυγίσει» στο «Emirates» την αντίσταση της Μπρέντφορντ (2-1), πήρε «back to back» νίκη και πλησίασε ακόμα περισσότερο την πρώτη τετράδα της Premier League.

H Άρσεναλ μετά το «διπλό» στο «Μολινό» κόντρα στη Γουλβς των Ποντένσε - Σα, πήρε «back to back» νίκη, καθώς κατάφερε να επικράτησε με 2-1 της Μπρέντφορντ μέσα στο «Emirates». Oι «Κανονιέρηδες» μείωσαν εκ νέου τη διαφορά τους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση στον έναν βαθμό, όμως το σύνολο του Ραλφ Ράγκνικ έχει παίξει δύο παιχνίδια περισσότερα.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα από το πρώτο μέρος «έπνιξε» τον αντίπαλο της, έχοντας 16 τελικές στο πρώτο 45λεπτο, τις περισσότερες που έχει κάνει από τον Οκτώβριου του 2017 κόντρα στην Έβερτον υπό των ημερών του Αρσέν Βενγκέρ. Στο 12ο λεπτό ο Αλεξάντερ Λακαζέτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ότι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος οι «Κανονιέρηδες» στο πρώτο μέρος το πέτυχαν με την αρχή του δεύτερου. Στο 48' ο Έμιλ Σμιθ-Ρόου άνοιξε το σκορ με φανταστικό πλασέ και έβαλε την ομάδα του σε θέση «οδηγού». Το τρίποντο «κλείδωσε» στο 79' με το γκολ του ο Μπουκαγιό Σακά. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης ήταν η έκταση του σκορ με τον Νόργκαρντ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90+3'.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα