Τζέραρντ: Ένας θάμνος και μια πηρούνα κήπου παραλίγο να του κόψουν την καριέρα

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Στίβεν Τζέραρντ θα μπορούσε να είναι απλά ένα... άγνωστο πρόσωπο αν δεν στεκόταν τυχερός στα εφηβικά του χρόνια, όταν μια πηρούνα κήπου θα μπορούσε να τον έχει οδηγήσει σε ακρωτηριασμό δαχτύλου στο πόδι!

Ο Stevie G με την τεράστια καριέρα, την ασύγκριτη αγάπη για τη Λίβερπουλ, την προσφορά του προς τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και τώρα την παρουσία του ως πρώτος κόουτς στην Άστον Βίλα, θα μπορούσε να μην έχει πετύχει τίποτα απ' όλα μπορεί πλέον να εξιστορεί υπερήφανα.

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμα ήταν πιτσιρικάς και βρισκόταν στα τμήματα υποδομής των «κόκκινων», ο Τζέραρντ αποκάλυψε ότι είχε πολύ άσχημο ατύχημα παίζοντας μπάλα σε ένα χωράφι.

«Πήγε η μπάλα σε έναν θάμνο και πήγα να την κλωτσήσω για να τη βγάλω, αλλά χτύπησα σε μια πηρούνα κήπου και μπήκε στο δάχτυλό μου ένα κομμάτι. Έγινε άσχημο και μάλιστα μολύνθηκε, με αποτέλεσμα να μου λένε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί και να ακρωτηριαστεί αυτό το δάχτυλο!

Ευτυχώς στη Λίβερπουλ ο Στιβ Χάιγουεϊ έδωσε εντολή να μη γίνει η επέμβαση, να το πάμε με συντηρητική αγωγή και προσοχή και να το χειριστούμε με διαφορετικό τρόπο...» ήταν η αναφορά του Άγγλου θρύλου!