Γουίλιαν: «Ήθελα να φύγω από την Άρσεναλ από τους πρώτους τρεις μήνες»!

Γουίλιαν: «Ήθελα να φύγω από την Άρσεναλ από τους πρώτους τρεις μήνες»!

Κώστας Ζάλιαρης
Γουίλιαν: «Ήθελα να φύγω από την Άρσεναλ από τους πρώτους τρεις μήνες»!

bet365

Ο Γουίλιαν... πέρασε και δεν ακούμπησε από την Άρσεναλ και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μετά το πρώτο τρίμηνο, δεν άντεχε ούτε στιγμή παραπάνω στο λονδρέζικο κλαμπ και αναζητούσε τρόπο διαφυγής!

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι αλλά απέτυχε όταν αποφάσισε να παίξει μαζί με τον φίλο και συμπατριώτη του, Νταβίντ Λουίζ, στους «κανονιέρηδες», αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν είχαν πάει καθόλου καλά στην απόφαση που πήρε να παίξει για την Άρσεναλ.

Μιλώντας στο Five Show του Ρίο Φέρντιναντ, από την πατρίδα του, όπου πλέον έχει επιστρέψει και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, ο Γουίλιαν έκανε αποκαλύψεις...

«Έπαιξε ρόλο στην απόφαση να φύγω και όλο αυτό που γινόταν μέσω social media και το μίσος του οποίου γινόμασταν αποδέκτες εμείς οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία.

Στην αρχή, όταν πήρα τη μεταγραφή στην Άρσεναλ ήμουν ενθουσιασμένος, ήθελα να παίξω καλά, σκεφτόμουν πως ήταν ένα νέο ξεκίνημα, με νέους στόχους και νέους συμπαίκτες, όμως, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελα.

Έπειτα από τρεις μήνες έλεγα στον μάνατζέρ μου "σε παρακαλώ, θέλω να φύγω από εδώ". Είναι μεγάλο κλαμπ η Άρσεναλ, με μεγάλη ιστορία, όμως δεν λειτούργησε το πράγμα για εμένα εκεί...» ήταν τα λόγια του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα