Κλοπ για Τζέραρντ: «Δεν έχει ιδέα πως θα νιώσει όταν βγει στο Άνφιλντ»

Κώστας Τόπας
Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον Στίβεν Τζέραρντ και για τα συναισθήματα που θα έχει όταν θα εισέλθει στο «Άνφιλντ» ως αντίπαλος της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ το Σάββατο (11/12, 17:00) υποδέχεται την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League. Ενα ματς το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον προπονητή των φιλοξενουμένων, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο άλλοτε θρυλικός αρχηγός των «Reds» επιστρέφει στο «Άνφιλντ» ως προπονητής των «Χωριατών» και κύριο μέλημά του είναι να διαχειριστεί την συγκίνηση του πρώτου του παιχνιδιού ως αντίπαλος των Reds, αλλά και στο τέλος να κερδίσει και το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Από την άλλη πάντως, ο Γιούργκεν Κλοπ αφού πρώτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Stevie», στη συνέχεια τόνισε ότι ο Τζέραρντ θα χάσει τα... λογικά του όταν εισέλθει στο «Άνφιλντ».

«Είναι μια υπέροχη ιστορία. Είναι ένας έμπειρος προπονητής που κάνει τη δουλειά για λίγο διάστημα. Ξέρει πώς να προσεγγίζει τα παιχνίδια. Αλλά μάλλον δεν έχει ιδέα πώς θα νιώθει όταν θα βγει. Είχα παρόμοιο συναίσθημα την πρώτη φορά που επέστρεψα στη Μάιντς. Ο Στίβι επιτρέπεται να πανηγυρίσει αν νικήσει, αλλά ελπίζω να μην έχει ευκαιρία.

Ο Stevie είναι φίλος με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την Λίβερπουλ. Δεν έχω ακούσει ποτέ αρνητική λέξη για αυτόν από τότε που είμαι εδώ. Θα έρθει εδώ και θέλει να κερδίσει το ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.