Ο Ζιντάν βάζει φρένο στον «γάμο» Γιουνάιτεντ - Ποτσετίνο

Νίκος Κικίδης
Ο Ζιντάν βάζει φρένο στον «γάμο» Γιουνάιτεντ - Ποτσετίνο

bet365

Η απροθυμία του Ζιντάν να αναλάβει την Παρί μεσούσης της σεζόν θέτει πρόωρο τέλος στις ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Περιπλέκονται τα πράγματα στο... ντόμινο των ευρωπαϊκών πάγκων. Όπως αναφέρει η AS, ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίζεται διστακτικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν σε αυτό το σημείο της σεζόν και όλα συνηγορούν για οριστικό ναυάγιο. Όχι μόνο για την εν δυνάμει συνεργασία του πρώην προπονητή της Ρεάλ με τους Παριζιάνους, αλλά και για εκείνη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Άλλωστε η ομάδα του Παρισιού θα έδινε τη συγκατάθεσή της για την αποχώρηση του Αργεντινού μόνο σε περίπτωση που θεωρούσε «εξασφαλισμένο» τον Ζινεντίν Ζιντάν, όμως η άρνηση του Γάλλου βάζει πλέον ισχυρό εμπόδιο στα σχέδια των Κόκκινων Διάβολων. Στο Μάντσεστερ βέβαια εξετάζεται ακόμα η επιλογή της αποπληρωμής της ρήτρας του Ποτσετίνο ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, σενάριο όμως που όσο περνάει ο καιρός αρχίζει σταδιακά να χάνει τη δυναμική του.

Εφόσον πάντως τα πράγματα οδηγηθούν σε οριστικό αδιέξοδο, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ έχουν διάφορες εναλλακτικές στα σκαριά, μεταξύ των οποίων αυτές των Μπρένταν Ρότζερς και Ερνέστο Βαλβέρδε!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα