Γουλβς - Τότεναμ 0-1: Επέστρεψε ο Κέιν, «πλήγωσε» την πρώην ο Νούνο (vid)

Γουλβς - Τότεναμ 0-1: Επέστρεψε ο Κέιν, «πλήγωσε» την πρώην ο Νούνο (vid)

bet365

Δεύτερο 1-0, δεύτερο τρίποντο για την Τότεναμ του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο κόντρα στην πρώην ομάδα του, Γουλβς, με τον Χάρι Κέιν να αγωνίζεται για πρώτη φορά στη νέα σεζόν, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 72'. Μεγάλη εμφάνιση από τον Σα παρά το πέναλτι που υπέπεσε στο 0-1.

Δεν χρειάστηκε τις υπηρεσίες του στην πρεμιέρα, για να επικρατήσει της υποψήφιας μέλλουσας ομάδας του. Πρακτικά δεν χρειάστηκε ούτε τώρα, για το 2/2 στη φετινή Premier League. Ο Χάρι Κέιν, όμως, δήλωσε και πάλι παρών σε επίσημο αγώνα της Τότεναμ κι αυτό που αντίκρισε ίσως να είναι ικανό για να τον «ψήσει» να παραμείνει σους Σπερς. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο διπλασίασε τις νίκες της φεύγοντας με το τρίποντο από την έδρα της Γουλβς, της ομάδας που προπονούσε επί μια τετραετία ο Πορτογάλος τεχνικός, με το ίδιο σκορ και την ίδια εξέλιξη όπως κι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Λύκοι ολοκλήρωσαν το ματς με 25 (!) τελικές (18 οι Πολίτες στην πρεμιέρα), αλλά οι εκπληκτικές αποκρούσεις του Ουγκό Γιορίς και η αφλογιστία των γηπεδούχων για δεύτερο σερί ματς λειτούργησαν ούτως ώστε οι Σπερς να κρατήσουν για δεύτερο σερί ματς καθαρό παθητικό. Ο Ζοσέ Σα δεν πήγε πίσω από πλευράς Γουλβς, «κατεβάζοντας ρολά» από το 10' και μετά, όμως, το πέναλτι που υπέπεσε στο 7ο λεπτό έμελλε να καθορίσει το παιχνίδι.

Ο πρώην κίπερ του Ολυμπιακού ανέτρεψε τον Ντέλε Άλι, εκείνος εκτέλεσε εύστοχα στέλνοντάς τον στην αντίθετη γωνία κι επέστρεψε στα γκολ στο πρωτάθλημα μετά τον Μάρτιο του 2020.

Στο 72', ήταν η ώρα του Χάρι Κέιν. Εν μέσω χειροκροτημάτων από τους φίλους της Τότεναμ κι αποδοκιμασιών από το κοινό της Γουλβς, αλλά και σε γενικό πλαίσιο ενός από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά σίριαλ των τελευταίων ετών στο Νησί, ο Άγγλος στράικερ έκανε την επανεμφάνισή του στη θέση του Χέουνγκ Μιν-Σον, και μένει να φανεί αν αυτή ήταν μία από τις τελευταίες παρουσίες του με την Τότεναμ, ή η αρχή για μια ακόμη σεζόν στο Βόρειο Λονδίνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα