Τότεναμ: «Ναυάγιο» με Κόντε, ξανά σε πρώτο πλάνο ο Τεν Χάαχ

Η Τότεναμ δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με τον Αντόνιο Κόντε και πλέον, στρέφει ξανά το ενδιαφέρον στον πρώτο που συνδέθηκε χρονικά με τον πάγκο της, τον Έρικ Τεν Χάαχ.

Μετά την συμφωνία με τον Φάμπιο Παράτιτσι για το πόστο του αθλητικού διευθυντή, η Τότεναμ περίμενε με αγωνία την απάντηση του Αντόνιο Κόντε στην πρόταση που του είχε καταθέσει για τον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, ο 51χρονος allenatore ήταν αρνητικός, καθώς δεν καλύφθηκαν οι οικονομικές του απαιτήσεις κι έτσι συνεχίζει σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Όπως συνεχίζει και ο Ντάνιελ Λίβι την αναζήτηση του επόμενου προπονητή των Σπερς, με το όνομα του Έρικ Τεν Χάαχ να επανέρχεται στο κάδρο.
Ο Ολλανδός τεχνικός του Άγιαξ ήταν από τα πρώτα φαβορί το τελευταίο δίμηνο για να διαδεχθεί τον Ζοσέ Μουρίνιο και το κλαμπ πρόκειται να ανοίξει νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του ώστε να κλείσει το deal μέσα στον Ιούνιο.

Όσο για την υπόθεση επιστροφής του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες ως μηδαμινές, παράγοντας που στρέφει τους Λονδρέζους ακόμη πιο αποφασιστικά στην περίπτωση του Τεν Χάαχ.

Στα υπόψιν, αλλά χαμηλότερα στην ιεραρχία των υποψηφίων, βρίσκεται και ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.