Γουλβς: Αναλαμβάνει ο Μπρούνο Λάζε

Γουλβς: Αναλαμβάνει ο Μπρούνο Λάζε

Γουλβς: Αναλαμβάνει ο Μπρούνο Λάζε

bet365

Ο Μπρούνο Λάζε εξασφάλισε την άδεια εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναμένεται να γίνει και επίσημα ο νέος προπονητής της Γουλβς τις επόμενες μέρες.

Σε πορτογαλικά χέρια θα παραμείνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στη Γουλβς. Μετά την αποχώρηση-έκπληξη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος φιγουράρει ως ο «εκλεκτός» της Έβερτον για να διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι, η διοίκηση των Λύκων προχώρησε το θέμα του προπονητή και έχει καταλήξει στον Μπρούνο Λάζε.

Ο 45χρονος πρώην τεχνικός της Μπενφίκα (2019-20) βρίσκεται εκτός πάγκων από το καλοκαίρι του 2020, όταν και είχε υποβάλει την παραίτησή του στους Αετούς μετά το χειρότερο σερί της ιστορίας της με 2 νίκες σε 13 ματς. Παρ’ όλα αυτά, ήταν από καιρό ψηλά στη λίστα της Γουλβς και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ενώ ξεπεράστηκε και το μεγαλύτερο εμπόδιο που ήταν η απόκτηση άδειας εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη σεζόν στην καριέρα του που θα καθίσει σε πάγκο πρώτης ομάδας, έχοντας, μάλιστα, περάσει στο παρελθόν από την Αγγλία ως βοηθός σε Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2015-17) και Σουόνσι (2017-18).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα