Νταμπλ για τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, 5-4 στα πέναλτι την ΑΕΚ!

Newsroom
Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ

bet365

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, πανηγύρισε και αυτή του Κυπέλλου επικρατώντας της ΑΕΚ στα πέναλτι με 5-4 στο Πανθεσσαλικό.

Νταμπλ για τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ! Οι ασπρόμαυρες μετά το Πρωτάθλημα, πανηγύρισαν και το Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό του Πανθεσσαλικού της ΑΕΚ στα πέναλτι με 5-4, μετά το 1-1 που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Παπαδοπούλου και Στεφάτου. Εκεί η Νόιχαους απέκρουσε το πέναλτι της Νίκα και ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το νταμπλ, με το εύστοχο τελευταίο πέναλτι της Γιαννακά.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του τελικού ανήκε στην ΑΕΚ, η οποία στο 8' έφτασε κοντά στο γκολ με την Ντζάνη να πλασάρει, αλλά τη Νόιχαους να λέει «όχι». Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 15' με την Παπαδοπούλου να πλασάρει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή αλλά να βλέπει την μπάλα να κοντράρει στα σώματα.

Στο 20' οι ασπρόμαυρες πήραν το προβάδισμα έπειτα από σέντρα της Μήτκου και πανέμορφη κεφαλιά της Παπαδοπούλου, η οποία αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΚ αντέδρασε φτάνοντας στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 48' η Στεφάτου μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ αξιοποίησε την εξαιρετική πάσα της Χατζηνικολάου που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή κάνοντας το 1-1 για την Ένωση.

Στα μισά του δευτέρου μέρους η Μπαρτζακλή από πλευράς ΑΕΚ στάθηκε άτυχη καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της.

Το 1-1 διατηρήθηκε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας με τον τελικό να οδηγείται στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε κάτι με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να την έχει ο ΠΑΟΚ στο 115', αλλά η Παπαδοπούλου με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της παράστασης, με αποτέλεσμα ο τελικός να κριθεί στα πέναλτι, όπου οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας με 5-4.

Η διαδικασία των πέναλτι:

  • Η Στεφάτου το 1-0 για την ΑΕΚ
  • Η Μήτκου το 1-1 για τον ΠΑΟΚ
  • Η Καπνίση το 2-1 για την ΑΕΚ
  • Η Χαλατσογιάννη το 2-2 για τον ΠΑΟΚ
  • Η Πινέδα το 3-2 για την ΑΕΚ
  • Η Παπαδοπούλου το 3-3 για τον ΠΑΟΚ
  • Η Νοιχάους απέκρουσε το πέναλτι της Νίκα
  • Η Κοσκερίδου το 3-4 για τον ΠΑΟΚ
  • Η Χατζηνικολάου το 4-4 για την ΑΕΚ
  • Η Γιαννακά το 4-5 για τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ (Κωτσοβός): Χατζηχαριστού, Βέρα, Μπαρτζακλή (67' Τριβυζάκη), Παυλοπούλου, Πινέδα, Κόλλια, Στεφάτου, Ντζάνη (46' Χατζηνικολάου), Καπνίση, Τσελέντη, Τζουτζουράκη (85' Νίκα)

ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσεκερίδου, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Μήτκου, Στράντζαλη (56' Δοϊρανλή), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (74' Αργυρίου), Γιαννακά, Χέλμβαλ (112' Ακίντα), Παπαδοπούλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα