Σεντ Πόλτεν - ΠΑΟΚ 3-0: Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του UEFA Women's Champions League ο Δικέφαλος

Σεντ Πόλτεν - ΠΑΟΚ 3-0: Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του UEFA Women's Champions League ο Δικέφαλος

paokw

bet365

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από το UEFA Women’s Champions League, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τη Σεντ Πόλτεν στον τελικό του πρώτου προκριματικού γύρου.

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός συνέχειας του UEFA Women’s Champions League, αφού γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Σεντ Πόλτεν στον τελικό του πρώτου προκριματικού γύρου. Ο Δικέφαλος στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Ρασίνγκ από το Λουξεμβούργο (6-1), ενώ οι Αυστριακές ως οικοδέσποινες και ομάδα με μεγαλύτερη βαθμολογία στο γκρουπ των ισχυρών, συμμετείχαν απευθείας στον τελικό.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν η Μάτνερ της Σεντ Πόλτεν σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή και η Νίχαους απέκρουσε. Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και στο 13' άνοιξαν το σκορ, καθώς Μεντλ πλαγιοκόπησε την άμυνα του Δικέφαλου, μπήκε ανενόχλητη στη μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για την Μπρουντχάλερ, που σκόραρε προ κενής εστίας για το 1-0.

Ο μονόλογος από τις Αυστριακές συνεχίστηκε και στο 22' διπλασίασαν τα τέρματά τους. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η Μεντλ βρέθηκε αμαρκάριστη και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η πρώτη ευκαιρία της ελληνικής ομάδας ήρθε στο 27′, όταν η Βαρδαλή σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημίωρου και συγκεκριμένα στο 29', η Πόλτεν πέτυχε και τρίτο γκολ. Η Λεμεσόβα έπιασε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νίχαους για το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχες κατέβασαν ρυθμούς, με τις ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να είναι μετρημένες. Στο 59' σημειώθηκε η σημαντικότερη από τη Σεντ Πόλτεν, όταν η Μπρουντχάλερ βγήκε σε τετ α τετ με τη Νίχαους όμως η κίπερ του ΠΑΟΚ τη σταμάτησε εντυπωσιακά. Το 3-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τις Ασπρόμαυρες να μένουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη (Παπαδοπούλου), Χαλατσογιάννη (Θεοδωράκη), Βαρδαλή (Γιοβάνη), Καλέση (Σάμπσον), Ακίντα (Μήτκου), Χέλμβαλ.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα