Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα-Σκωτία 1-1

Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα-Σκωτία 1-1

Newsroom
Εθνική Κορασίδων: Ελλάδα-Σκωτία 1-1

bet365

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σκωτία στο Στάδιο Νέας Σμύρνης.

Η Εθνική Κορασίδων υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Σκωτίας στη Νέα Σμύρνη σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Euro τον προσεχή Μάρτη. Η γαλανόλευκη προηγήθηκε, αλλά οι φιλοξενούμενες βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση για το τελικό 1-1.

Πιο συγκεκριμένα, το σκορ για την Ελλάδα άνοιξε η Ίβιτς στο 35ο λεπτό του αγώνα με κοντινή προβολή ύστερα από σέντρα της Γιάννη. Η Σκωτία ισοφάρισε λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, στο 57ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Μπέρι, ενώ είχε και δοκάρι στο 38ο λεπτό έπειτα από επέμβαση της Πεταλωτή σε σουτ της Μπλάκ.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και πάλι το Σάββατο (11/02) στις 11:00 στη δεύτερη φιλική τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα τέλη του προσεχούς Μαρτίου.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Πεταλωτή (56' Μαρία-Σοφία Μούγιου), Κώστα, Μαξ (56' Βαλκάνη), Κωνιωτάκη, Ζάγκλη, Φανουράκη (34' Αργυρίου), Γιαννή (75' Βλάχου), Φακίνου (56' Σιαφαρίκα), Ίβιτς (46' Γιοβάνη), Παντέρη, Μαρία-Ελένη Μούγιου (75' Γκότση).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα