Women's Super League: Χάος στο παιχνίδι Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ, παίκτρια έριξε μπουνιά σε αντίπαλό της! (vid)

Newsroom
Η Χάουα Σισόκο χτύπησε αντίπαλο και αποβλήθηκε, προπονητής της Γουέστ Χαμ αποβλήθηκε για επιθετική συμπεριφορά και το ματς των «Σφυριών» με την Άστον Βίλα (1-2) μετατράπηκε για λίγα λεπτά σε πεδίο μάχης.

Ο αγώνας του πρωταθλήματος Αγγλίας γυναικών (Womens' Super League) μεταξύ της Άστον Βίλα και της Γουέστ Χαμ (1-2) πήρε πολύ άσχημη τροπή, όταν η αμυντικός των «Χάμερς», Χάουα Σισόκο αποβλήθηκε επειδή χτύπησε μία αντίπαλό της, προτού ο προπονητής της Γουέστ Χαμ δεχθεί επίσης κόκκινη κάρτα για «επιθετική συμπεριφορά».

Η Σισόκο αποβλήθηκε αφού χτύπησε την αμυντική της Βίλα, Σάρα Μέιλινγκ. Στη συνέχεια, ο κόουτς της Γουέστ Χαμ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, αφού τα αίματα άναψαν στους δύο πάγκους.

Πιο αναλυτικά, όλα ξεκίνησαν στο 91ο λεπτό όταν η Μέιλινγκ και η Σισόκο διεκδίκησαν μια μπάλα. Η πρώτη έσπρωξε την αμυντικό των «Σφυριών», κάτι που την ώθησε να χτυπήσει την αντίπαλό της στο πρόσωπο! Στη συνέχεια η κατάσταση έδειξε να ξεφεύγει στους πάγκους των ομάδων με αποτέλεσμα ο κόουτς της Γουέστ Χαμ να παίρνει πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, η κόουτς της Βίλα Κάρλα Γουάρντ είπε: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ένα παιχνίδι, η γροθιά στο πρόσωπο από την Σισοκό δεν είναι αποδεκτή. Η μάχη σώμα με σώμα δεν επιτρέπεται. Αυτό είναι που είναι απογοητευτικό είναι ότι τα κορίτσια μας ήταν υπέροχα, άξιζαν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι».

Δείτε τι συνέβη: