ΟΦΗ: Χωρίς Χριστογεώργο, Τοράρινσον και Καρώ κόντρα στα Χανιά

Newsroom
Χωρίς τους Χριστογεώργο, Τοράρινσον και Καρώ ο ΟΦΗ κόντρα στα Χανιά

bet365

Χωρίς τον ανέτοιμο Χριστογεώργο και τους διεθνείς Τοράρινσον και Καρώ θα αντιμετωπίσει τα Χανιά ο ΟΦΗ για την 5η φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος.

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί την Δευτέρα (09/10-17:00) στο νοκ άουτ εκτός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά ο ΟΦΗ, αφού ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Χριστογεώργο, Τοράρινσον και Καρώ.

Ο πρώτος είναι ανέτοιμος ακόμη, αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην σημερινή προπόνηση, ενώ οι άλλοι δύο έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Δεν ταξιδέψουν για το παιχνίδι με τα Χανιά και οι νεαροί Θεοδοσουλάκης (τραυματίας) και Καλαφάτης.

Υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες έχουν και οι Μπάκιτς και Σημαντηράκης, αλλά θα φύγουν μετά το παιχνίδια με τα Χανιά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Γκλάτζερ, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα