ΑΕΚ: Όλα τα βίντεο της τρομερής υποδοχής των φίλων της Ένωσης στις Αφίδνες (vid)

ΑΕΚ: Όλα τα βίντεο της τρομερής υποδοχής των φίλων της Ένωσης στις Αφίδνες (vid)

Τρομερή υποδοχή των φίλων της ΑΕΚ στις Αφίδνες

bet365

Οι φίλοι της ΑΕΚ επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα στις Αφίδνες κι έμειναν να πανηγυρίζουν όλη τη νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ πανηγυρίζει το πρώτο της νταμπλ μετά από 45 ολόκληρα χρόνια κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδος Novibet στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, δίνοντας έτσι το σύνθημα για δεύτερο ξέφρενο γλέντι των φιλάθλων της μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ο κόσμος της Ένωσης ήταν από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία πήρε... φωτιά με το τέλος της αναμέτρησης στον Βόλο και τη στέψη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα σε αρκετά σημεία της διαδρομής του πούλμαν, αλλά το αποκορύφωμα ήρθε με την άφιξη στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χιλιάδες φίλοι της Ένωσης έδωσαν ραντεβού στα τελευταία διόδια της Εθνικής Οδού όπου περίμεναν τους θριαμβευτές μέχρι τις 4:40 και η κιτρινόμαυρη «παράνοια» μεταφράστηκε σε τρομερή υποδοχή στις Αφίδνες και σε... κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Την τιμητική τους ασφαλώς σε κάθε στάση του πούλμαν είχαν οι πρωταγωνιστές του νταμπλ, με τον Ματίας Αλμέιδα να κερδίζει την αποθέωση σε κάθε ευκαιρία.

Το πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα